1000 VROUWEN ZINGEN VOOR EEN GEWELDLOZE WEG NAAR WERELDVREDE – 25 MAART 2023 – AFAS EXPERIENCE CENTER TE LEUSDEN

1000 vrouwen, wiens hart het niet langer kan verdragen dat er oorlog wordt gevoerd op onze schitterende planeet, werden op 25 maart door initiatiefneemster Carla van To Be bijeen gebracht om op te staan voor een geweldloze weg naar wereldvrede en hier op een liefdevolle, krachtige wijze stem aan te geven.

Kon je er om wat voor reden dan ook niet bij zijn of was het maximumaantal van 1000 al bereikt toen je je aanmeldde, Klik dan hier om het alsnog mee te beleven.

Carla samen met koordirigente Rolien Eikelenboom

Hoe is het initiatief ontstaan

Carla:
“Het initiatief is ontstaan vanuit een levenslang diep verlangen in mijn hart naar een vredelievende wereld en de voortdurende innerlijke drang en passie om een bijdrage te leveren aan het realiseren hiervan. (Het heeft me altijd geïnspireerd om er liedjes en gedichten over te schrijven en ik ben in de gelukkige omstandigheden geweest om dit ook al vele jaren uit te dragen via onze concerten.)

Ja… En dan zie je een filmpje via de Social Media voorbijkomen van een prachtige vrouw die in het Midden-Oosten vrouwen bijeen brengt en ze inspireert om in hun eigen kracht te gaan staan. Op te staan voor de vrede in zichzelf en daarmee de power en de moed te vergaren om een lans te breken voor de vrede in de wereld. Niet meer te accepteren wat niet te accepteren valt omdat het regelrecht indruist tegen de universele wetten van de Liefde en het Leven zelf.

En dat doet het voeren van oorlog ook. Genoeg is Genoeg.

Ik kreeg het beeld van 1000 vrouwen die zich vanuit hun hart en in vol bewustzijn hiervoor zingend uitspreken. YESSS!
Samen met het al snel ontstane team van “Vrouwen Voor een geweldloze weg naar Wereldvrede” nodigde ik iedere vrouw uit die dezelfde geraaktheid voelt. Wiens hart het niet langer kon verdragen dat er oorlog wordt gevoerd op onze schitterende planeet, was welkom om haar stem te laten horen. Ze hoefden niet mooi te kunnen zingen… als ze er maar met een open hart voor gingen. En dat gebeurde! Binnen een tijdsbestek van een paar weken was het magische getal van 1000 vrouwen bereikt.

De Oekraïens/Russische zangeres Daria Zu

We zijn als mens enorme krachtige wezens, die werkelijk in staat zijn het verschil te maken.

Miwa Tamamoto van de Flame of Hope!

Locatie

Carla:
We zijn enorm dankbaar dat Afas haar deuren van het Experience Center in Leusden voor ons opende en dit project daarom mede mogelijk maakte. Een prachtig gebouw waarmee mijn broer Ton niet alleen zijn eigen droom maar ook die van mijn broer/architect Steef heeft gerealiseerd. Samen hebben ze er 10 jaar lang aan gewerkt om dit prachtige eindresultaat tot stand te brengen. Ik ben daar als zus super trots op. Toen ik mijn neef Bas (de huidige CEO van Afas) om onderdak voor dit event vroeg, reageerde hij met een volmondig JA.
Afas heeft ons op onnavolgbare wijze welkom geheten. Er ontbrak ons echt aan niets en alles was perfect georganiseerd.

Het project werd mede gedragen door:

Violiste Martine, haar zus beroepspianiste Heleen Nijenhuis, koordirigente Rolien Eijkelenbooms, Paul Rosenboom, Belinda Vermeer, Rik Sinkeldam, Video Company, Simonett, Linda Rowan Kramer, Isabella Albers, zangeres Daria Zueva, Yvonne van Steen, Yoanna Nobel, Lidy van der Voort, Marian Salari, Miwa Tamamoto, van de Flame of Hope en Hilda van Veen en haar groep van de internationale organisatie “Love Peace & Harmony”. Ook Nicola en Christina von Dreien en hun team hebben ons laten weten dat ze het initiatief een warm hart toedragen.
(Christina over het belang van t opstaan voor de Vrede: Link)