1000 VROUWEN ZINGEN VOOR WERELDVREDE – 25 MAART 2023 – LEUSDEN

1000 vrouwen, wiens hart het niet langer kan verdragen dat er oorlog wordt gevoerd op onze schitterende planeet, staan op om hier op een liefdevolle, krachtige wijze stem aan te geven.

Aanmelden: klik hier

Songteksten

Bladmuziek

Audio-opname

 

 

Hoe is het ontstaan

Carla:
Het initiatief is ontstaan vanuit een levenslang diep verlangen in mijn hart naar een vredelievende wereld en de voortdurende innerlijke drang en passie om een bijdrage te leveren aan het realiseren hiervan. (Het heeft me altijd geïnspireerd om er liedjes en gedichten over te schrijven en ik ben in de gelukkige omstandigheden geweest om dit ook al vele jaren uit te dragen via onze concerten.)
Ja… En dan zie je een filmpje via de social media voorbijkomen van een prachtige vrouw die in het Midden-Oosten vrouwen bijeen brengt en ze inspireert om in hun eigen kracht te gaan staan. Op te staan voor de vrede in zichzelf en daarmee de power en de moed te vergaren om een lans te breken voor de vrede in de wereld. Niet meer te accepteren wat niet te accepteren valt omdat het regelrecht indruist tegen de universele wetten van de Liefde en het Leven zelf.

En dat doet het voeren van oorlog ook. Genoeg is Genoeg.

Ik kreeg het beeld van 1000 vrouwen die zich vanuit hun hart en in vol bewustzijn hiervoor zingend uitspreken. YESSS!
Samen met het inmiddels ontstane team van “Vrouwen Voor Vrede” nodig ik iedere vrouw uit die dezelfde geraaktheid voelt. Kan jouw hart het niet langer verdragen dat er oorlog wordt gevoerd op onze schitterende planeet, voel je welkom en laat je stem horen. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen… als je er maar met een open hart voor gaat. Jouw stem doet ertoe! We zijn enorme krachtige wezens, die werkelijk in staat zijn het verschil te maken.
Laten we een duidelijk bericht afgeven dat Genoeg… Genoeg is en dat we werkelijk bereid zijn om krachtig voor de vrede in onszelf en voor de vrede in de wereld op te staan.

En hoe mooi zou het zijn als dit initiatief een vervolg krijgt met 1000 mannen. Wij zijn voor!

Locatie

Carla:
we zijn enorm dankbaar dat Afas haar deuren van het Experience Center in Leusden voor ons heeft geopend en dit project mogelijk maakt. Een prachtig gebouw waarmee mijn broer Ton niet alleen zijn eigen droom maar ook die van mijn broer/architect Steef heeft gerealiseerd. Samen hebben ze er 10 jaar lang aan gewerkt om dit prachtige eindresultaat tot stand te brengen. En ik ben als zus daar super trots op. Toen ik mijn neef Bas (de huidige CEO van Afas) om onderdak voor dit event vroeg, reageerde hij met een volmondig JA.
Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto’s kunnen in de inpandige parkeergarage worden geparkeerd.

Tijd

Inloop: 9.45 uur
Aanvang: 10.30 uur
Sluiting: rond 13.00 uur. Beetje afhankelijk van het weer of het event al dan niet met elkaar wordt afgesloten buiten in de tuin rond het beeld met de wereld die op handen wordt gedragen.

Programma

Het programma is een aaneenschakeling van Muziek, Zang, Gedicht, Klank en Ervaringsverhaal. De samen te zingen songs zijn Nederlands en Engelstalig en worden eind februari als MP-3 met toevoeging van de geschreven tekst toegestuurd aan de vrouwen die zich hebben opgegeven. Zo ook de rest van de inhoudelijke informatie.

Het project wordt mede gedragen door:
Violiste Martine (o.a. bekend van The Wanderer), haar zus beroepspianiste Heleen Nijenhuis, Hari Karam Kaur, Simonett, Linda Rowan Kramer, Isabella Albers, zangeres Daria Zueva, koordirigente Rolien Eikelenboom en Madeleine Gaastra. Ook Nicola en Christina von Dreien en hun team hebben ons laten weten dat ze het initiatief een warm hart toedragen.
(Christina over het belang van t opstaan voor de Vrede: Link)

Aan het event zijn geen kosten verbonden. We doen het samen!
Ieders stem en open hart is goud waard!

OPGEVEN KAN NOG!

Ben jij een van die 1000 vrouwen wiens hart het niet langer kan verdragen dat er oorlog wordt gevoerd op onze prachtige planeet, en wil je daar op een liefdevolle, krachtige wijze stem aan geven?
Geef je dan nu op voor deze unieke muzikale happening!
En roep je zusters op om mee te komen.

Datum: zaterdag 25 maart
Tijd: 10.30 tot 13.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur
Locatie: Afas Experience Center – Inspiratielaan 3 – LEUSDEN

Aanmelden via: klik hier of stuur een mail naar: contact@to-be.nl
Na aanmelding houden we je op de hoogte en ontvang je nadere info m.b.t de muziek/tekst etc.

Graag tot 25 maart!

Een liefdevolle hartengroet,
Carla van der Veldt
Zangeres To Be/initiatiefneemster
& het team Vrouwen Voor Wereld Vrede